open en eerlijk

open

een eerlijk

Wie wij zijn

Bundel zorg is werkzaam binnen de provincie Noord-Brabant en levert begeleiding in de gemeente Helmond, de Peelgemeenten, de Dommelvallei , regio Hart van Brabant, Land van Cuijk, regio Maasland en regio Meierij.

Oprichters Arthur Martens en Mark Kreijveld hebben ervaring binnen verschillende grote zorginstellingen en dienstverlenende organisaties. Door jaren gewerkt te hebben in gezinnen en op woongroepen met jongeren met een beperking (LVB, ASS, ADHD) zijn beiden inmiddels specialist op het gebied van gezinsbegeleiding.

Bundel zorg gaat voor zorg vanuit een persoonlijke benadering, ondersteunt door bewezen kennis en kunde. Open en eerlijke communicatie met elkaar draagt bij aan efficiënte zorg en begeleiding.

Wat wij doen

De individuele begeleiding, gezinsbegeleiding en groepsbegeleiding van Bundel zorg is gericht op kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen met een psychische stoornis, ontwikkelingsstoornis, gedragsstoornis en/of een licht verstandelijke beperking.

Hierbij kun je denken aan beperkingen binnen het autisme spectrum, gedragsproblemen of ADHD. We zijn gespecialiseerd in begeleiding bij beperkingen en stoornissen zoals Asperger, PDD-NOS, MCDD, ODD en ADD.

Daarnaast bieden wij ook coachingstrajecten aan, ook voor niet zorggerelateerde organisaties. Wij bieden op persoonlijke wijze een passende uitkomst voor al uw hulpvragen.

persoonlijk en flexibel

persoonlijk en flexibel

Werkwijze

Bij de start van de begeleiding of coaching wordt samen met de cliënt(en) of groep de actuele situatie in kaart gebracht: denk aan factoren als school, hobby, werk, familie, vrienden.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid, snel handelen, het benutten van eigen kwaliteiten en een totaalaanpak.

Daarnaast hebben we ons omringt met een netwerk van verschillende intern begeleiders van diverse scholen, pedagogen en psychologen.

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige begeleiding, een persoonlijke benadering en een organisatie die snel handelt? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

Bundel zorg volgt de Zorg in Natura tarieven voor begeleiding zoals vastgesteld in de overeenkomst van gemeentes.

Een intakegesprek is vrijblijvend en gratis.

Voor de zorg die betaald wordt uit het persoonsgebonden budget (PGB) geldt een uurtarief wat wordt vastgesteld door de gemeente.

 

Groepen of organisaties kunnen een passende offerte aanvragen, gericht op coaching trajecten.

Contact

Bundel Zorg
Rivierensingel 726
5704 NZ Helmond
info@bundelzorg.nl

Sint Josephstraat 75
5017 GD Tilburg
hvb@bundelzorg.nl (Hart van Brabant)

Spoorlaan 21 
5461 JX Veghel
nob@bundelzorg.nl (Cuijk, Maasland & Meierij)

Telefonisch contact:

Helmond: 0492 – 389 577 of  06-39129397
Peelgemeenten: 06-39129397
Dommelvallei: 06-39129397
Hart van Brabant: 06-15504069 of 013-7855126
Noord-oost Brabant: 06-11355465

KvK: 68599943
IBAN: NL90RABO 0304596574

Stuur een bericht